Telemecanique Centre - Комплексні постачання електротехнічного обладнання.

TFS UKRAINE — ТФС УКРАЇНА

Наші бренди:

ТФС Україна – це


Компанія «ТФС-Україна» є багатопрофільним підприємством, яке протягом 15 років активно працює на промисловому, електротехнічному та енергетичному ринках України. Є сертифікованим партнером електротехнічного та освітлювального обладнання провідних європейських та вітчизняних виробників. Надає послуги в галузі проектування, конструювання, збирання шаф управління та автоматики. Сьогодні «ТФС-Україна» має високопрофесійний колектив спеціалістів та багаторічний досвід роботи, впроваджену на підприємстві систему управління якістю, що базується на вимогах міжнародних стандартів.

Що ми робимо?


Продукція, що поставляється нами, відповідає наступним товарним групам: електроустановче обладнання - розетки та вимикачі, автомати, монтажні та інші вироби та аксесуари. Кабельна продукція та аксесуари для систем сигналізації та кондиціювання, прокладки, маркування та підключення кабелів. Силові промислові установки. Вводно-розподільчі пристрої. Пускорегулююча апаратура. Кабельні лотки та електротехнічні короби, що дозволяють монтувати багатомодульні комбінації необхідної арматури і забезпечувати експлуатаційну гнучкість та зручність прокладання комунікацій.

Що ми пропонуємо?

Спеціалізація. Досвід. Індивідуальний підхід.

СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ

Пропонуємо комплексне постачання світло- та електротехнічну продукцію, обладнання АСУ ТП. А також, послуги в галузі проектування, конструювання та створення електричних проектів.

СЕРТИФІКАЦІЯ

Ми пропонуємо лише перевірену електротехнічну продукцію з міжнародними сертифікатами якості. Весь товар відповідає заявленим характеристикам.

ДОСВІД

Ми працюємо на ринку з 2007 року. Наші менеджери завжди допоможуть підібрати ідеальне поєднання вартості проекту та обладнання, а також термінів та якості відповідно до вимог клієнта.

ВИМОГ КЛІЄНТА

Завдяки значному досвіду ми пропонуємо великий вибір готових рішень. Сервісну та технічну підтримку для максимального задоволення будь-яких вимог клієнта.

СКЛАД І ДОСТАВКА

Наявність шоу-руму та складу, на якому завжди знаходиться найбільш затребувані більш як десяти тисяч найменувань продукції і товарів наших партнерів. Професійна логістика та якісна, своєчасна доставка.

Ви можете зробити замовлення на електротехнічну продукцію та обладнання через наш інтернет-магазин asfora.com.ua. Також через форму зворотнього зв'язку можете отримати будь-яку технічну консультацію.

Наші проекти

Серед наших замовників:

Виробничий комплекс ТОВ «Кам'янець-Подільський комбікормовий завод», с.Гуменці, Кам'янець-Подільський р-н, Хмельницька област
ЖК «Бульвар Фонтанів», Київ

Тягова підстанція Мусіївка (ПС 150/35/10 кВ, ВРУ – 150 кВ), с.Мусіївка, Дніпропетровська область

Елеватор «Росток-Холдинг» у м. Глухів, Сумська область

Міжнародний аеропорт Київ «Бориспіль», термінал D

Бізнес-центр А-класу - «101 Tower», Київ